Ga naar hoofdinhoud

Nuevo Diverso - Básico libro del alumno + digital

Beschrijving

Tekstboek voor studenten van Baccalaureaat niveaus A1 en A2 en Internationaal Baccalaureaat (Ab initio).
Nieuwe herziene en uitgebreide editie met interactieve digitale licentie, duur van 1 jaar, opgenomen in de gedrukte editie.
Nuevo Diverso Básico heeft een aanpak die de integrale vorming van de student aanmoedigt door middel van kritisch denken en die zich richt op waarden en attitudes, diversiteit, onderzoek, actie en reflectie op de wereld om ons heen en op het leren zelf.
New Basic Diverse Student's boek bestaat uit 18 units (plus een unit 0) die rond een concept (identiteit, competitie ... etc.) zijn opgebouwd. . Elke eenheid bevat:
• Een voorblad om de nieuwe inhoud te motiveren en te presenteren aan de student.
• Drie didactische sequenties met verschillende soorten tekst waarin aan woordenschat, grammatica, communicatie, spelling en uitspraak wordt gewerkt (met verwijzingen naar de Grammatica-bijlage en oefeningen ).
• Het onderdeel “Actie-Reflectie” waarin de student een laatste handeling uitvoert en hierop reflecteert. Deze sectie biedt een activiteitenvoorstel met video .
• Een dubbele pagina met informatie over een Spaanssprekend land in elke unit
• Een bijlage met een nieuw onderdeel grammatica per onderdeel met oefeningen , een samenvatting van spelling en uitspraak, de transcripties van de opnames en een lexicon per onderdeel .
• Downloadbare audio van de download gebied van de website .
• Gratis materiaal te downloaden van de download gebied voor leerkrachten: gids, Ab initio examens ...

Kopen bij


€ 48,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924511
TypeBoek Met Licentie

Publicatie

Auteuronbekend
Uitgeveronbekend