Ga naar hoofdinhoud

Nuevo Diverso - Básico cuaderno de ejercicios + digital

Beschrijving

Werkboek om de kennis te consolideren die is opgedaan in Nuevo Diverso Básico , handleiding voor middelbare scholieren op niveaus A1 en A2 en International Baccalaureate (Ab initio).
Nieuwe herziene en uitgebreide editie om de inhoud van het studentenboek binnen en buiten de klas te oefenen.
Inclusief 1-jarige interactieve digitale licentie in de gedrukte editie.
Deze handleiding heeft een aanpak die de integrale vorming van de student stimuleert door kritisch denken en die aandacht heeft voor waarden en attitudes, diversiteit, onderzoek, actie en reflectie op de wereld om ons heen en op het leren zelf.
New Basic Divers Werkboek bestaat uit 18 eenheden (plus één eenheid 0) die rond een concept (identiteit, competitie, enz.) zijn opgebouwd. Elke eenheid bevat:
• Oefeningen om de inhoud die in het boek van de student wordt gepresenteerd te consolideren, waarbij ook aan mondeling en schriftelijk begrip en expressie wordt gewerkt.
• Elke unit bevat ook drie nieuwe secties: " Meer lexicon " om uw woordenschat te versterken; " Videoblog " met oefeningen voor het bekijken van de video's en een gedeelte " Assessment " met een test om hun taalkennis, begrip en mondelinge productieactiviteiten te beoordelen, evenals een activiteit om hun voortgang te beoordelen.
• De auditietranscripties zijn opgenomen aan het einde van het notitieboekje.
Downloadbare audio van de download gebied van de website.
De digitale versie van Nuevo Diverso Básico omvat alle inhoud, audio, toegang tot video's en interactieve activiteiten.

Kopen bij


€ 24,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924528
TypeBoek Met Licentie

Publicatie

Auteuronbekend
Uitgeveronbekend