Ga naar hoofdinhoud

Nuevo Diverso Español B libro del alumno + digital

Beschrijving

Tekstboek voor studenten International Baccalaureate (Spaans B) en Baccalaureate (niveau B1-B2) met een aanpak die de integrale vorming van de student stimuleert door kritisch denken en die ingaat op waarden en attitudes, diversiteit, onderzoek, actie en reflectie op de wereld om ons heen en op het leren zelf.
Nieuwe herziene en uitgebreide editie met interactieve digitale licentie opgenomen in de 1-jarige gedrukte editie.
New Diverse Spanish B Student's boek bestaat uit 9 units. Elke eenheid ontstaat rond een concept (diversiteit, coëxistentie, enz.) en bevat:
• Een voorblad om de nieuwe inhoud te motiveren en te presenteren aan de student.
• Drie didactische sequenties met verschillende soorten tekst waarin aan woordenschat, grammatica (met verwijzingen naar de Grammatica- bijlage en oefeningen ), communicatie, leervaardigheden, spelling en uitspraak wordt gewerkt.
• Een dubbele pagina met een hoofdpersoon: informatie over personages gerelateerd aan het concept van de eenheid en activiteiten rond een tekstueel genre.
• Een laatste pagina met een voorstel voor mondeling werk op basis van foto's; een laatste actie die de hoofdinhoud van de eenheid omvat; een korte vragenlijst over de onderzochte waarden en attitudes; een eindreflectie en een voorstel voor een activiteit met video .
Daarnaast bevat het de volgende bijlagen:
• Een literatuurrubriek met teksten van de meest relevante auteurs van hedendaagse Latijns-Amerikaanse literatuur met activiteiten.
• Een grammaticale bijlage per onderdeel met oefeningen, de transcripties van de opnames en een lexicon per onderdeel.
• Een sectie voor de voorbereiding van het International Baccalaureate (IB) examen voor de Intermediate en Superior niveaus.
De audio's en de didactische gids kunnen gratis worden gedownload in het downloadgedeelte van de website.

Kopen bij


€ 48,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924535
TypeBoek Met Licentie

Publicatie

Auteuronbekend
Uitgeveronbekend