Ga naar hoofdinhoud

Engels à la carte - nieuw tekst-/werkboek + intertaal augmented

Beschrijving

Vakantiecursus Engels voor beginners. Met eenvoudige en praktijkgerichte opdrachten en de nadruk op woordenschat en communicatie.

vakantiecursus Engels voor beginners
ontspannen en speelse kennismaking met het Engels
eenvoudige en praktijkgerichte opdrachten
nadruk op woordenschat en communicatie
gebruik van authentiek materiaal
biedt culturele en praktische informatie over Engelstalige landen
Met Engels à la carte maakt de cursist op ongedwongen wijze kennis met de Engelse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat de cursist het geleerde meteen kan toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten. In de afzonderlijke hoofdstukken komen belangrijke situaties aan bod die de cursist kan meemaken op vakantie.

Het tekst-/werkboek van Engels à la carte bestaat uit tien hoofdstukken, die elk een afgerond geheel vormen. De hoofdstukken staan los van elkaar, en kunnen in willekeurige volgorde behandeld worden. De verschillende thema’s vullen elkaar aan en versterken zo het leereffect. De leergang biedt in totaal leerstof voor ongeveer 10 lessen van 90 minuten.

Op de eerste vijf pagina’s van elk hoofdstuk komen de belangrijkste uitdrukkingen en woordenschat aan bod. De cursist oefent de leerstof aan de hand van praktische opdrachten, ondersteund door kleurrijk en afwisselend authentiek materiaal. Daarna volgt een Magazine. Dit bestaat uit drie pagina’s en biedt korte teksten met culturele en praktische informatie, leuke weetjes en opdrachten, bijvoorbeeld woordzoekers en kruiswoordpuzzels. De cursist leert zo op speelse wijze iets over het land en zijn bewoners. Daarna volgen een overzicht van de geleerde uitdrukkingen en woordenschat, de transcripties van de luisteroefeningen en de oplossingen van de oefeningen. Met het onderdeel Extra, aan het eind van het hoofdstuk, kan de cursist de leerstof herhalen en toetsen met extra opdrachten, zoals bord- en rollenspelen. Achter in het boek staat een overzicht van alle belangrijke uitdrukkingen uit de hoofdstukken, getiteld Alles in een oogopslag!

Bij het tekst-/werkboek horen mp3’s met alle luister- en uitspraakoefeningen. Deze mp3’s zijn te downloaden van media.intertaal.nl.

De handleiding voor docenten is verkrijgbaar als beveiligde pdf en biedt didactische aanwijzingen en uitleg bij de oefeningen.

Over deze serie

vakantiecursus voor beginners

ontspannen en speelse kennismaking met het Engels, Frans, Spaans of Italiaans

eenvoudige en praktijkgerichte opdrachten

nadruk op woordenschat en communicatie

gebruik van authentiek materiaal

biedt culturele en praktische informatie

Met À la carte – nieuw maakt de cursist op ongedwongen wijze kennis met het Engels, Frans, Spaans of Italiaans. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat de cursist het geleerde meteen kan toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten. In de afzonderlijke hoofdstukken komen belangrijke situaties aan bod die de cursist kan meemaken op vakantie. À la carte – nieuw is verkrijgbaar voor Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789463924566
TypeBoek