Ga naar hoofdinhoud

Profesionales de los negocios (B1-B2) - Guía docente

Beschrijving

Profesionales de los negocios (B1-B2) - Guía docente

Gericht op docenten die werken met zakelijke professionals, een Spaans taalboek voor gemiddeld niveau in de professionele context van het bedrijfsleven, gericht op taalverwerving en de verbetering van communicatieve vaardigheden in een real-life omgeving.

Over de methode:

Profesionales de los negocios is een eentalig Spaans taalboek voor gemiddeld niveau in de professionele context van het bedrijfsleven, gericht op taalverwerving en de verbetering van communicatievaardigheden in een reële omgeving. Het is een flexibel boek omdat het lineair kan worden gebruikt, maar tegelijkertijd stelt het de leraar en de leerlingen in staat om alle onderwerpen zelfstandig te behandelen, waarbij de specifieke inhoud van elke eenheid kan worden geraadpleegd en het handboek kan worden aangepast aan de tijd en de doelstellingen van de klas.

  • Het boek bevat het leerlingenboek + het activiteitenboekje + een grammaticabijlage.

  • Het is verdeeld in 8 didactische hoofstukken die toenemen in lexicale en grammaticale complexiteit, waarbij in elk ervan aan alle vaardigheden wordt gewerkt.

  • Elke eenheid opent met afbeeldingen om het thema te activeren en vragen om de concepten te integreren, en sluit af met "Hands on", een afsluitende activiteit in tweetallen of groepen die de leerlingen in staat stelt het geleerde in praktijk te brengen.

  • In de rubriek Spanje: een gebruiksaanwijzing presenteren beelden en teksten aspecten van het Spaanse sociale en culturele leven die als basis kunnen dienen voor voorstellen voor onderzoek en vergelijking met de gewoonten en gebruiken van hun land van herkomst.

  • Bovendien maken de studenten kennis met personages en levenswijzen van het Spaanse volk die het begrip van onderwerpen en andere belangrijke aspecten voor de integratie in het bedrijfsleven vergemakkelijken.

  • Alle eenheden eindigen met een zelfbeoordelingsportfolio.

  • Profesionales de los negocios is gemaakt door auteurs die de certificeringsexamens kennen en ermee vertrouwd zijn. Dit handboek is ideaal om studenten te helpen zich voor te bereiden op het examen.

  • Het bevat een toegangscode tot het digitale boek op het Blinklearning platform (www.blinklearning.com) met zelfcorrigerende online activiteiten.

Spaans B1 B2 MBO HBO COMMERCIE

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789463927147
TypeBoek