Ga naar hoofdinhoud

Taalcompleet A1 boek + website

  Beschrijving

  blended NT2-methode met 15 steuntalen (Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Turks, Perzisch, Russisch, Pools, Chinees, Thai, Bahasa, Pasjtoe, Somalisch en Tigrinya)
  klassikaal gebruik en zelfstudie
  gebaseerd op de oefeningentypologie van Neuner
  praktijkopdrachten volgens VUT-model
  visueel opgezet

  Het A1-deel van de blended methode TaalCompleet bestaat uit een full colour-boek en een ELO-licentie (toegang: 12 maanden). Daardoor kan de cursist ook zelfstandig met de methode werken. De digitale component is ook op smartphones te gebruiken. Het A1-deel bestaat uit 8 thematische hoofdstukken en veel online materiaal.
  Leerlijn
  TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet leidt van 0 naar B2.De leerlijn TaalCompleet bereidt voor op het oude inburgeringsexamen, de B1-route van het nieuwe inburgeringsexamen (Staatsexamen NT2 I) en Staatsexamen NT2 II.Het basismateriaal van TaalCompleet zal bestaan uit de serie: A1, A2, B1, B2, KNM en ONA.Daarnaast zijn er TaalCompleet Voorwoord Plus voor degenen die nog niet op niveau A1 zitten, TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland voor gezinsmigranten buiten Nederland en de spreekmethode Praat je mee?

  Kopen bij


  € 72,50

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789490807221
  TypeBoek

  Publicatie

  AuteurBloks e.a.
  UitgeverKleurRijker Educat. Uitgeverij