Ga naar hoofdinhoud

Taalcompleet A2 boek + website

Beschrijving

blended NT2-methode met 15 steuntalen (Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Turks, Perzisch, Russisch, Pools, Chinees, Thai, Bahasa, Pasjtoe, Somalisch en Tigrinya)
klassikaal gebruik en zelfstudie
gebaseerd op de oefeningentypologie van Neuner
praktijkopdrachten volgens VUT-model
visueel opgezet

Het A2-deel van de blended methode TaalCompleet bestaat uit een full colour-boek en een ELO-licentie (toegang: 12 maanden). Daardoor kan de cursist ook zelfstandig met de methode werken. De digitale component is ook op smartphones te gebruiken. Het A1-deel bestaat uit 8 thematische hoofdstukken en veel online materiaal.
Leerlijn
TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet leidt van 0 naar B2.De leerlijn TaalCompleet bereidt voor op het oude inburgeringsexamen, de B1-route van het nieuwe inburgeringsexamen (Staatsexamen NT2 I) en Staatsexamen NT2 II.Het basismateriaal van TaalCompleet zal bestaan uit de serie: A1, A2, B1, B2, KNM en ONA.Daarnaast zijn er TaalCompleet Voorwoord Plus voor degenen die nog niet op niveau A1 zitten, TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland voor gezinsmigranten buiten Nederland en de spreekmethode Praat je mee?

Kopen bij


€ 72,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789490807245
TypeBoek

Publicatie

AuteurBloks
UitgeverKleurRijker Educat. Uitgeverij