Ga naar hoofdinhoud

TaalCompleet – Nederlandse arbeidsmarkt voor anderstaligen ONA tekstboek

  Afbeelding van TaalCompleet – Nederlandse arbeidsmarkt voor anderstaligen ONA tekstboek

  Beschrijving

  ontwikkeld aan de hand van de eindtermen en de resultaatkaarten van het ministerie van SZW
  bereidt voor op het examenonderdeel ONA van het Inburgeringsexamen
  biedt hulp bij het maken van een portfolio
  met 15 steuntalen (Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Turks, Perzisch, Russisch, Pools, Chinees, Thai, Bahasa, Pasjtoe, Somalisch en Tigrinya)
  oefent en bereidt voor op het eindgesprek over portfolio

  Dit boek bevat 8 thematische hoofdstukken gericht op het ONA-examen. Het boek bevat schrijf- en spreekopdrachten en teksten over de arbeidsmarkt. De cursisten stellen een portfolio samen en vullen resultaatkaarten in (officieel onderdeel ONA-examen). Cursisten oefenen het voeren van sollicitatiegesprekken en het vertellen over hun vaardigheden en competenties.
  Leerlijn
  TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet leidt van 0 naar B2.De leerlijn TaalCompleet bereidt voor op het oude inburgeringsexamen, de B1-route van het nieuwe inburgeringsexamen (Staatsexamen NT2 I) en Staatsexamen NT2 II.Het basismateriaal van TaalCompleet zal bestaan uit de serie: A1, A2, B1, B2, KNM en ONA.Daarnaast zijn er TaalCompleet Voorwoord Plus voor degenen die nog niet op niveau A1 zitten, TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland voor gezinsmigranten buiten Nederland en de spreekmethode Praat je mee?

  Kopen bij


  € 35,50

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789490807696
  TypeBoek

  Publicatie

  AuteurOnbekend
  UitgeverKleurRijker Educat. Uitgeverij