Ga naar hoofdinhoud

Aanbieder worden

Als Intertaal bieden wij Uitgeverijen en Instellingen een online leermiddelen etalage waar studenten en leerlingen leermiddelen en schooleigen materialen tegen de scherpste prijzen kunnen kopen bij Intertaal van hun keuze.

Een aanbieder kan kosteloos haar leermiddelen en materialen aanbieden in onze online etalage. Van complete methodelijnen tot readers of een koksmuts kun je terugvinden op Intertaal.

Wij regelen de ideal-betaling en financiële afdracht aan jou als aanbieder. Jij verzorgt indien nodig de fysieke levering, dit kan gemakkelijk met je eigen distributeur zoals CB. Voor elk verkocht artikel/item vragen wij een kleine transactie-fee ter compensatie van onze dienstverlening.

Kan ik aanbieder worden?

Wij welkomen natuurlijk graag nieuwe aanbieders met een assortiment welke behoort tot de categorie “onderwijsbenodigdheden”. Dit kan variëren van dyslexie training tot een methode Nederlands. Zolang de aangeboden producten maar een duidelijke link hebben met onderwijs.

Voldoe je aan onderstaande criteria dan heten wij je van harte welkom!

In onze algemene voorwaarden lees je de kleine lettertjes, maar dit willen we je graag meegeven voordat je je aanmeldt.

Start met aanbieden!

Kom je er niet uit?

Uiteraard hebben wij voor jou als aanbieder een deskundig team klaar zitten die je ondersteunt en helpt bij het vormgeven van je aanbod.

Onze specialisten zitten dagelijks voor je klaar. Stuur ons een e-mail op klantenservice@intertaal.nl of bel ons op 036-54 71 690 (lokaal tarief) als je vragen hebt over het aanbieden op Intertaal.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Voor verstoringen of spoed/support gelden andere service windows.