Nieuws

Catalogus 2021 online beschikbaar

02-03-2021

Blader vandaag nog door onze nieuwe interactieve catalogus voor 2021.   

Onze Intertaal Augmented app is Live!

28-01-2021

Goed nieuws! Het audio- en videomateriaal van de methodes van Intertaal is nu ook te beluisteren via de Intertaal Augmented app. Door de pagina in het boek te scannen krijg je direct toegang tot het juiste audiofragment via smartphone of tablet.      Download de app in de Apple App Store of in Google Play Store: Intertaal Augmented en Scan met je mobiele telefoon, iPad of tablet de pagina van een boek. Je krijgt direct een overzicht van het beschikbare materiaal. Bekijk op deze pagina meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen en een compleet overzicht van de titels die beschikbaar zijn in de app.

Punto y coma 88 - hét Spaanstalige tijdschrift

29-12-2020

Vanaf half januari is het nieuwste nummer van Punto y coma beschikbaar: numero 88. Dit wordt al het 15e jaar van dit succesvolle tijdschrift boordevol informatie. In dit nummer aandacht voor ‘El infinito en un junco’ van Irene Vallejo, in Spanje gekozen tot boek van het jaar. En is cultuur belangrijk voor een land? Verder nog nieuws uit onder meer Baskenland en Mexico.Tevens willen we aandacht vragen voor Gramática y enseñanza de español. Een mooi overzichtelijke grammatica geschikt voor studenten in het hoger en universitair onderwijs, maar ook voor cursisten bij taalinstituten.

Italiano per L’arte

29-12-2020

Voor liefhebbers van de Italiaanse meesterwerken. In dit boek over de Italiaanse taal en cultuur lees je in 10 eenvoudig te begrijpen verhalen over Italiaanse meesterwerken, zoals de Primavera van Botticelli of de David van Michelangelo. Elk verhaal is voorzien van een uitgebreid beeldwoordenboek en oefeningen om te oefenen met de woordenschat. Alle verhalen zijn ook te beluisteren. Bestel Italiano per L’arte.

Leicht & logisch – Lektüre für Jugendliche

29-12-2020

De serie leesboekjes Leicht & logisch – Lektüre für Jugendliche is zeer geschikt voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. De leerlingen doen snel vertrouwen op doordat hun leesvaardigheid wordt ondersteund door functionele afbeeldingen. Ze begrijpen waar het verhaal over gaat en zullen dus graag doorlezen. Beschikbaar in deze serie: Frisch gestrichen Hier kommt Paul Kolja und die Liebe Neue Freunde