Ga naar hoofdinhoud

Uitgeverij Intertaal

Over ons

Intertaal

Al sinds de oprichting in 1962 is Intertaal actief als leverancier, uitgever en importeur van actueel taalstudiemateriaal voor onderwijs en beroep. In de loop der jaren is Intertaal uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf waar ca. 25 professionele werknemers dagelijks actief betrokken zijn bij de verkoop en dienstverlening aan onze klanten. Intertaal mag zich inmiddels dan ook met recht dé taalspecialist in Nederland en België noemen.

Ons bedrijf

Uitgeverij Intertaal

Met leergangen voor Spaans, zoals Con gusto – nieuw en Compañeros, en Italiaans, zoals Allegro nuovo en Con piacere, is Uitgeverij Intertaal uitgegroeid tot de toonaangevende uitgeverij voor taalstudieproducten. Het fonds van Uitgeverij Intertaal bestaat uit titels voor de talen Spaans, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Portugees en Nederlands voor anderstaligen (NT2). Het fonds bevat naast communicatieve leergangen ook materiaal voor de deelvaardigheden, grammatica's en materiaal voor woordenschatverwerving. Een compleet overzicht vind je in onze online catalogus.

Voor docenten die zich willen oriënteren op nieuwe producten hebben wij een showroom in Almere met alle uitgaven van Uitgeverij Intertaal. Je bent van harte welkom om op afspraak langs te komen, zodat wij de producten die je wenst in te zien alvast voor je klaar kunnen zetten.
Neem hiervoor contact op met onze uitgeverij via 036 - 54 71 640 of per e-mail uitgeverij@intertaal.nl.

Intertaal import

Sinds 1962 vertegenwoordigt en importeert Intertaal in Nederland en België taalstudieproducten van alle grote internationale taaluitgevers. Wij leveren deze internationale uitgaven aan onderwijsinstellingen, taaldocenten, particulieren en boekhandels in Nederland en België.