Ga naar hoofdinhoud

Taaltempo Spaans

Afbeelding van Taaltempo Spaans

Beschrijving

Ook na jaren studie blijken veel cursisten Spaans moeite te hebben met het geven van een vlotte en adequate reactie op een vraag of opmerking. Het blijft lastig om snel de juiste vorm te vinden van een werkwoord, bijvoeglijk naamwoord of persoonlijk voornaamwoord, en daardoor is de reactietijd vaak lang of het antwoord niet helemaal correct. De bestaande methodes geven te weinig oefenstof om deze Vaardigheden te automatiseren. Bovendien ontwikkelen studenten op den duur vaak strategieën om moeilijke Grammaticale vormen te omzeilen.

Met Taaltempo Spaans leren de cursisten om juist ook de moeilijkere Grammatica te automatiseren en om in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd. In de oefeningen wordt steeds een nieuw Grammaticaal element toegevoegd, terwijl tegelijkertijd ook de elementen uit de voorgaande oefeningen worden herhaald.
Zowel bij zelfstudie als bij klassikaal onderwijs kan met deze methode snel een verrassend resultaat worden behaald. Er wordt thuis (hardop) getraind en zo kan het persoonlijke ritme geleidelijk worden versneld. Ieder leert in zijn eigen (taal)tempo!

Kopen bij


€ 19,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046902844
TypeBoek

Publicatie

AuteurTavera-Gaona e.a.
UitgeverUitgeverij Coutinho