Ga naar hoofdinhoud

Yalla Yalla! Tekstboek

Beschrijving

Yalla Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met dit eerste deel, dat je halverwege niveau A1 brengt, leer je eenvoudige gesprekken te voeren over jezelf, je familie, begroeten en bedanken. Ook leer je eenvoudige tekstjes lezen en schrijven.

In het Arabisch is er een groot verschil tussen de geschreven en gesproken taal. Het modern standaard Arabisch (MSA) wordt gebruikt om te lezen en te schrijven, maar in het dagelijks leven spreken de Arabieren een daarvan afgeleid dialect. De methode bestaat uit een tekst- en oefenboek, een schrijfschrift en materiaal specifiek voor dialecten, allen gericht op het MSA. Deze bevatten dialogen, luister- en leesteksten, uitleg over de grammatica, het Arabische alfabet, de Arabisch cultuur en woordenlijsten. Daarnaast komt er nog een schrijfschrift. Ook komen er katernen in de dialecten Syrisch, Egyptisch en Marokkaans waarin de dialogen en audio in het gekozen dialect staan uit het tekstboek Yalla Yalla. Op de website van de methode is audio- en beeldmateriaal en aanvullend oefenmateriaal te vinden.

Yalla Yalla! is bedoeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. Het boek kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.

Kopen bij


€ 44,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046907030
TypeBoek

Publicatie

AuteurJosien Boetje, e.a.
UitgeverUitgeverij Coutinho