Ga naar hoofdinhoud

De vier seizoenen - Nederlands lezen voor anderstaligen - Winter (A0) EPUB

Beschrijving

Leesboekje NT2 voor mensen met een beperkte kennis van het Nederlands. Met eenvoudige zinnen en taalconstructies en illustraties bij moeilijke woorden.

Dit boekje is in EPUB-formaat en geschikt om te lezen op een e-reader.

De vier leesboekjes uit deze reeks hebben een oplopende moeilijkheidsgraad. Winter is geschikt voor beginners met beperkte kennis van het Nederlands. De boekjes Lente en Zomer zijn iets moeilijker. De reeks eindigt met Herfst. Elk boekje biedt vier korte verhalen.

Winter gaat over de belevenissen van een gezin met twee kinderen uit Zwolle. Er ligt sneeuw en ze maken een sneeuwpop. Ze gaan ook schaatsen op de ijsbaan. Ze gaan samen met hun Syrische buren een dagje naar Amsterdam. In de wijk ja ze wonen zijn inbrekers actief.

De leesboekjes zijn uitermate geschikt om het begrip van het Nederlands te vergroten en de kennis van Nederlandse woorden uit te breiden. De boekjes zijn ook te gebruiken naast een leergang.De teksten van de boekjes zijn integraal ingesproken als luistermateriaal. De mp3's zijn gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

Kopen bij


€ 7,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789054516453
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal