Ga naar hoofdinhoud

Frans à la carte tekst-/werkboek + online-mp3's

Afbeelding van Frans à la carte tekst-/werkboek + online-mp3's

Beschrijving

Vakantiecursus Frans voor beginners met eenvoudige en praktijkgerichte opdrachten en de nadruk op woordenschat en communicatie.

Het tekst-/werkboek bestaat uit tien hoofdstukken, die elk een afgerond geheel vormen. De hoofdstukken staan los van elkaar, en kunnen in willekeurige volgorde behandeld worden.

In de afzonderlijke hoofdstukken komen belangrijke situaties aan bod die de cursist kan meemaken op vakantie in Frankrijk, zoals uit eten gaan, winkelen, reizen met het openbaar vervoer, iets huren of reserveren. Op de eerste vijf pagina’s van elk hoofdstuk komen de belangrijkste uitdrukkingen en woordenschat aan bod. De cursist oefent de leerstof aan de hand van gevarieerde praktische opdrachten, ondersteund door kleurrijk en afwisselend authentiek materiaal. Daarna volgt een Magazine met culturele en praktische informatie, leuke weetjes en opdrachten, bijvoorbeeld woordzoekers en kruiswoordpuzzels. De cursist leert zo op speelse wijze iets over het land en zijn bewoners. Daarna volgen een overzicht van de geleerde uitdrukkingen en woordenschat, de transcripties van de luisteroefeningen en de oplossingen van de oefeningen. Met het onderdeel Extra aan het eind van het hoofdstuk, kan de cursist de leerstof herhalen en toetsen met extra opdrachten, zoals bord- en rollenspellen. Achter in het boek staan alle belangrijke uitdrukkingen uit de hoofdstukken overzichtelijk bij elkaar in Alles in een oogopslag!

Het geluidsmateriaal is in mp3-formaat gratis te downloaden.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789460301582
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurKosch
UitgeverUitgeverij Intertaal