Ga naar hoofdinhoud

Voyages - nieuw 1 tekstboek + Intertaal augmented

Afbeelding van Voyages - nieuw 1 tekstboek + online-mp3's

Beschrijving

Methode Frans met een overzichtelijke lay-out en duidelijke structuur en opbouw. Bevat actuele dialogen en veel afwisselende onderwerpen en werkvormen.

Het tekstboek van Voyages 1 - nieuw bestaat uit een introductie-unité en twaalf unités. Elke unité heeft de volgende opbouw:

Een introductiepagina die de voorkennis van de cursisten activeert en hen voorbereidt op het thema. De leerdoelen worden hier aangegeven.
Zes pagina’s leerstof verdeeld in deel A en deel B. In gekleurde kaders staan de belangrijkste taalfuncties en grammaticale onderwerpen. Regelmatig moeten cursisten een schema of regel aanvullen. In elke unité staan verwijzingen naar oefeningen in het werkboek.
De laatste opdracht, Pour finir, geeft de cursisten de gelegenheid de verworven kennis in alledaagse situaties in praktijk te brengen.
Gezamenlijk werken de cursisten aan een product dat in hun portfolio bewaard kan worden.
In Mon bilan kunnen de cursisten hun vorderingen bijhouden en hun leerproces evalueren.
In Balades en France, een tijdschriftpagina, reizen de cursisten door verschillende streken van Frankrijk. Er komen mensen aan het woord die enthousiast vertellen over hun geboortestreek.
Het Résumé vat de geleerde taalfuncties en grammatica samen.

De drie Savoir-faire-unités (4, 8 en 12) dienen om het geleerde te herhalen. Leerstrategieën komen aan bod en de geleerde taalfuncties en woordenschat worden herhaald in oefeningen en spellen met achtergrondinformatie over land en volk.Achter in het tekstboek staan een grammaticaoverzicht, een werkwoordenoverzicht, de transcripties van de luisterteksten, een woordenlijst Frans - Nederlands per unité en een alfabetische woordenlijst Frans - Nederlands.

Het geluidsmateriaal kan beluisterd worden met de Intertaal Augmented app. Deze app is gratis te downloaden in de App store en de Google playstore.

Over deze serie

Met Voyages - nieuw maken de cursisten op rustige en onderhoudende wijze kennis met de Franse taal. Voyages - nieuw leidt in drie delen naar niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Elk deel van Voyages - nieuw biedt materiaal voor circa 90 lesuren. De mondelinge communicatie staat voorop: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Zo wordt de Franse taal vanaf het begin veel gebruikt.

nieuwe editie van de succesvolle, driedelige methode Frans Voyages
• met een nieuwe lay-out voor tekstboek en werkboek
• actuele, inspirerende dialogen en informatieve teksten
• met nieuwe onderdelen zoals Mon bilan voor evaluatie van eigen vorderingen, en Balades en France met informatie over en foto’s van alle streken van Frankrijk
• veel afwisseling in onderwerpen en werkvormen
• overzichtelijke, duidelijke structuur en opbouw
• met evaluatietests
• geschikt voor beginners tot halfgevorderden
• instructies en uitleg in deel 1 in het Frans en gedeeltelijk in het Nederlands; in deel 2 en 3 geheel in het Frans

Kopen bij


€ 43,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789460307317
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurJambon e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal