Ga naar hoofdinhoud

DaF Leicht B1.1 Kurs- und Übungsbuch + DVD-ROM

Afbeelding van DaF Leicht B1.1 Kurs- und Übungsbuch + DVD-ROM

Beschrijving

Eentalige, communicatieve methode Duits voor mensen zonder of met weinig voorkennis van het Duits. Heeft een duidelijke en overzichtelijke opbouw.

Het Kurs- und Übungsbuch B1.2 bestaat uit vijf hoofdstukken. Het Kurs-gedeelte biedt aansprekende thema’s, eenvoudige teksten, natuurgetrouwe dialogen en gevarieerd beeldmateriaal. Landeskunde extra geeft informatie over land en volk. Online Grammatik-Clips helpen op originele wijze bij het inslijpen van grammaticale structuren.

Het Übungs-gedeelte biedt leerwoordenschat, oefeningen voor woordenschat en grammatica en schrijf- en uitspraaktraining. Op deze website staan herhalingsoefeningen en tests.

Op de bijbehorende DVD-ROM staan al het audiomateriaal, de Grammatik-Clips en Landeskunde-Filme.

Over deze serie
Doelgroep: (Jong)volwassenen zonder of met geringe voorkennis van het Duits.

Kenmerken:

  • eentalige, communicatieve methode Duits
  • leidt naar niveau B1 van het Europees Referentiekader
  • duidelijke en overzichtelijke opbouw
  • moderne lay-out in de vorm van een magazine
  • ruime aandacht voor kennis van land en volk
  • speelse en levendige behandeling van de grammatica
  • met online zelfevaluatie

Elk niveau is opgesplitst in twee delen. Het Kurs- und Übungsbuch op niveau A1.1 en A1.2 bestaat elk uit vijf hoofdstukken. Het Kurs-gedeelte biedt aansprekende thema’s, eenvoudige teksten, natuurgetrouwe dialogen en gevarieerd beeldmateriaal. Landeskunde extra geeft informatie over land en volk. Online Grammatik-Clips helpen op originele wijze bij het inslijpen van grammaticale structuren. Het Übungs-gedeelte biedt leerwoordenschat, oefeningen voor woordenschat en grammatica en schrijf- en uitspraaktraining. Op deze website staan herhalingsoefeningen en tests.

Op de bijbehorende DVD-ROM staan al het audiomateriaal, de Grammatik-Clips en Landeskunde-Filme. Bij het Kurs- und Übungsbuch A1.1 en A1.2 hoort verder nog het Lehrerhandbuch A1. Het audiovisuele materiaal is ook verkrijgbaar als Medienpaket A1 (4 Audio-CDs + DVD). De methode is eveneens digitaal verkrijgbaar: Lehrwerk digital A1 (DVD-ROM). De niveaus A2 en B1 hebben dezelfde opbouw als A1.

Kopen bij


€ 20,50

Tussen 3 en 25 werkdagen geleverd


Specificaties

ISBN/EAN9789462930100
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurJentges e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal