Ga naar hoofdinhoud

DaF Leicht B1 Lehrerhandbuch

Afbeelding van DaF Leicht B1 Lehrerhandbuch

Beschrijving

Eentalige, communicatieve methode Duits voor mensen zonder of met weinig voorkennis van het Duits. Heeft een duidelijke en overzichtelijke opbouw.

De docentenhandleiding bevat aanwijzingen voor de les. Daarnaast bevat het vier kopieerbladen, 6 oefeningen voor de Grammatik-Clips en 1 toets per hoofdstuk.

Over deze serie
Doelgroep: (Jong)volwassenen zonder of met geringe voorkennis van het Duits.

Kenmerken:

  • eentalige, communicatieve methode Duits
  • leidt naar niveau B1 van het Europees Referentiekader
  • duidelijke en overzichtelijke opbouw
  • moderne lay-out in de vorm van een magazine
  • ruime aandacht voor kennis van land en volk
  • speelse en levendige behandeling van de grammatica
  • met online zelfevaluatie

Elk niveau is opgesplitst in twee delen. Het Kurs- und Übungsbuch op niveau A1.1 en A1.2 bestaat elk uit vijf hoofdstukken. Het Kurs-gedeelte biedt aansprekende thema’s, eenvoudige teksten, natuurgetrouwe dialogen en gevarieerd beeldmateriaal. Landeskunde extra geeft informatie over land en volk. Online Grammatik-Clips helpen op originele wijze bij het inslijpen van grammaticale structuren. Het Übungs-gedeelte biedt leerwoordenschat, oefeningen voor woordenschat en grammatica en schrijf- en uitspraaktraining. Op deze website  staan herhalingsoefeningen en tests.

Op de bijbehorende DVD-ROM staan al het audiomateriaal, de Grammatik-Clips en Landeskunde-Filme. Bij het Kurs- und Übungsbuch A1.1 en A1.2 hoort verder nog het Lehrerhandbuch A1. Het audiovisuele materiaal is ook verkrijgbaar als Medienpaket A1 (4 Audio-CDs + DVD). De methode is eveneens digitaal verkrijgbaar: Lehrwerk digital A1 (DVD-ROM). De niveaus A2 en B1 hebben dezelfde opbouw als A1.

Kopen bij


€ 27,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462930124
TypeBoek

Publicatie

AuteurJentges e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal