Ga naar hoofdinhoud

DaF im Unternehmen B1/B2 Übungsbuch mit Intertaal augmented

Afbeelding van DaF im Unternehmen B1/B2 Übungsbuch mit Audios online

Beschrijving

Eentalige methode zakelijk Duits om te leren communiceren in het bedrijfsleven. Praktijkgericht en dynamisch, met transparante leerdoelen.

Het Übungsbuch volgt qua opbouw het Kursbuch en biedt veel oefeningen waarmee de nieuw opgedane kennis zelfstandig kan worden verstevigd.

Aan het einde van elke les is er extra aandacht voor spelling. Ook staat er een kort overzicht met de voor de oefeningen relevante grammaticaonderwerpen.

Het Übungsbuch sluit af met de oplossingen van de oefeningen en de transcripties van de luisterteksten van het Übungsbuch.

Over deze serie
Doelgroep: Jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen.

Zakelijke e-mails in het Duits, een presentatie voor nieuwe klanten of veiligheidsinstructies begrijpen? Dit en veel meer leren de cursisten met DaF im Unternehmen. De methode biedt de nodige kennis en Vaardigheden om moeiteloos je weg te vinden in het Duitstalige bedrijfsleven. DaF im Unternehmen is de nieuwe, eentalige methode zakelijk Duits voor beginners en beginners met enige voorkennis, bedoeld voor iedereen die in een professionele omgeving in het Duits wil kunnen functioneren. De methode is speciaal ontwikkeld om adequaat te leren communiceren in de Duitse taal. DaF im Unternehmen bestaat uit vier delen: A1, A2, B1 en B2. 

DaF im Unternehmen is een praktijkgerichte en dynamische methode Duits met transparante leerdoelen. Deze methode bevat talrijke rollenspelen, een contextuele benadering van de grammatica en bedrijfsprofielen van bestaande bedrijven. DaF im Unternehmen richt zich op de beroepspraktijk en het verwerven, vergroten en verstevigen van belangrijke communicatieve competenties. Aan de hand van praktische oefeningen leert de cursist een grote hoeveelheid vaste uitdrukkingen en verwerft hij een uitgebreide woordenschat. Tevens is er veel aandacht voor relevante grammaticale onderwerpen en een correcte uitspraak van het Duits. Hoofddoel van de methode is het leren communiceren in het bedrijfsleven, maar er is ook ruimschoots aandacht voor de communicatie in alledaagse situaties. DaF im Unternehmen is zeer actueel qua woordenschat en behandelde onderwerpen. De methode biedt een authentieke weergave van de hedendaagse zakelijke communicatie in het Duitse taalgebied. De actualiteit wordt onderstreept door zes Firmenporträts. Verdeeld over het Kursbuch worden zes toonaangevende Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse bedrijven op een dubbele pagina en in een filmpje voorgesteld. Hierbij horen oefeningen en opdrachten.

Bij de methode hoort een uitgebreid aanbod aan geluids- en videomateriaal.

Kopen bij


€ 32,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462931824
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurGrosser e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal