Ga naar hoofdinhoud

DaF kompakt neu A1 Intensivtrainer – Wortschatz und Grammatik

Afbeelding van DaF kompakt neu A1 Intensivtrainer – Wortschatz und Grammatik

Beschrijving

Eentalige methode Duits met thema’s ontleend aan studie, werk en privéleven. Bereidt voor op het behalen van de Goethe-Zertifikaten A1, A2, B1.

De Intensivtrainer Wortschatz und Grammatik is een aanvullend onderdeel bij het Kurs- und Übungsbuch DaF kompakt neu A1. De Intensivtrainer bevat oefeningen ter herhaling, consolidatie en uitbreiding op de gebieden van grammatica en woordenschat. Ook zijn er tal van spellingsoefeningen. De Intensivtrainer biedt hulp bij het zelfstandig schrijven van teksten en is zeer geschikt voor differentiatieoefeningen of zelfstudie.

Over deze serie
Doelgroep: Volwassenen.

  • eentalige methode Duits
  • voor beginners die snel Duits willen leren
  • thema’s ontleend aan studie, werk en privéleven
  • actuele culturele informatie over Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein
  • driedelig: Kurs- und Übungsbuch A1, A2, B1 of kompakt: A1-B1 met een los Übungsbuch
  • bereidt voor op het behalen van de Goethe-Zertifikaten A1, A2, B1
  • heldere en moderne opmaak

DaF kompakt neu is een eentalige methode, bedoeld voor mensen die in korte tijd niveau B1 willen bereiken. De methode is in twee versies beschikbaar: driedelig met telkens een gecombineerd Kurs- und Übungsbuch met mp3-cd voor de niveaus A1, A2 en B1 of als tweedelige versie, bestaande uit een Kursbuch A1-B1 met mp3-cd en een apart Übungsbuch A1-B1. Per niveau is er een Intensivtrainer met extra opdrachten. Het Lehrerhandbuch kan voor de twee- en de driedelige uitgave worden gebruikt, evenals de digitale versie.
De complete methode bestaat uit 30 lessen: A1 uit 8 lessen, A2 uit 10 en B1 uit 12. Elke les is over vier dubbele pagina’s verdeeld. In het Kursbuch bevat de laatste dubbele pagina steeds een woordenlijst en een overzicht met belangrijke taaluitingen en grammatica. De lessen in het Übungsbuch worden afgesloten met een pagina over de uitspraak. De thema’s zijn ontleend aan studie, werk en privéleven en daardoor levensecht.

Kopen bij


€ 23,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462935891
TypeBoek

Publicatie

AuteurBrigit Braun e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal