Ga naar hoofdinhoud

Nuovo Espresso grammatica A1-B1

Nuovo Espresso grammatica A1-B1

Beschrijving

Nuovo Espresso grammatica is een handig naslagwerk met een duidelijk en beknopt overzicht van de belangrijkste grammaticale regels van het Italiaans.

Nuovo Espresso grammatica

Nuovo Espresso grammatica is geschikt voor beginners tot en met halfgevorderden op niveau A1 t/m B1.

Nuovo Espresso grammatica is een handig naslagwerk voor iedereen die een duidelijk en beknopt overzicht van de belangrijkste grammaticale regels van het Italiaans wil raadplegen. Ontwikkeld als onderdeel van de methode Nuovo Espresso bevat deze grammatica alle grammaticale onderwerpen en structuren die in de delen Nuovo Espresso 1, 2 en 3 behandeld worden. Maar deze grammatica is ook onafhankelijk van een methode te gebruiken.

De belangrijkste kenmerken van deze grammatica:

 • duidelijke uitleg van de grammaticale regels
 • schema’s
 • veel voorbeelden
 • zowel aandacht voor de mondelinge als schriftelijke taal
 • indeling per grammaticaal onderwerp
 • verwijzingen naar de delen van Nuovo Espresso 1, 2 en 3
 • lijst van onregelmatige werkwoorden met vervoeging

Over deze serie

Doelgroep: Jongeren en volwassenen.

Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader.Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, jabij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen. Nuovo Espresso bestaat uit:

 • een geïntegreerd tekst- en werkboek
 • verkrijgbaar met of zonder een begeleidende dvd-rom (voor deel 1, 2 en 3)
 • een docentenhandleiding
 • een oefenboekje (Esercizi supplementari) met extra oefenmateriaal

Op de dvd staat het audiomateriaal van alle lezioni en de video's. Op de dvd staat ook een Videogrammatica. In deze Videogrammatica worden de grammaticale structuren uit de videofragmenten bij de lezioni uitgelegd. De video's en audiobestanden kunnen afgespeeld kan worden op Windows media player classic of VLC media player. 

Bij deel 1, 2 en 3 van Nuovo Espresso is een cd audio beschikbaar voor klassikaal gebruik. Bij deel 4 en 5 is deze bijgevoegd bij het tekst- en werkboek. Bij deel 6 zijn online mp3's beschikbaar.

Op de website almaedizioni.it/minisiti/nuovo-espresso zijn aanvullende oefeningen (esercizi on line) en woordenlijsten (glossari) voor de cursist te vinden.

In de guida per l'insegnante staan tips voor de docent en instructies voor het doorwerken van de lezioni. De guida per l'insegnante biedt ook veel suggesties voor aanvullende of alternatieve oefeningen. Bovendien zijn de oplossingen van de klassikale oefeningen en uitgeschreven luisterteksten opgenomen in deze handleiding.

Kopen bij


€ 26,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462938120
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal