Ga naar hoofdinhoud

Fantastisch! 1 Arbeitsbuch

Beschrijving

Onder het motto Deutsch lernen ist fantastisch! biedt onze methode Duits voor het voortgezet onderwijs, Fantastisch!, uitdagende en vrolijke leerstof om zo snel mogelijk met Duits overweg te kunnen. Drie hoofdpersonen in het boek, die Fantastischen Drei, staan de leerling bij met leertips en uitleg. Docenten Duits uit Nederland hebben meegewerkt aan deze methode, zij hebben onderwerpen die voor Nederlandse leerlingen lastig zijn extra benadrukt.

Fantastisch! ondersteunt docenten in het gebruik van het Duits in de les door (eenvoudige) instructies in het Duits aan te bieden, maar we geven leerlingen houvast door lastigere thema’s in het Nederlands uit te leggen. Door leerlingen daarbij handvatten te geven om veel Duits te spreken in de les, breiden zij hun actieve kennis snel uit. Door motiverende opdrachten leren de leerlingen hun woordenschat uit te breiden en de grammatica te verfijnen. De spelletjes en ludieke opdrachten maken het een leuke manier om met de Duitse taal bezig te zijn.

Ook zorgen we ervoor dat leerlingen vanaf deel 1 bekend raken met de Goethe-examens, zodat leerlingen die later zo’n examen willen afleggen, de meest belangrijke aspecten daarvan al kennen.

Kopen bij


€ 22,90

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463250405
TypeBoek