Ga naar hoofdinhoud

Begin vandaag 2 Mondeling en Schriftelijk handleidingen (2x) + didactisch materialenpakket

Afbeelding van Begin vandaag 2 Mondeling en Schriftelijk handleidingen (2x) + didactisch materialenpakket

Beschrijving

Bij Begin vandaag 2 Mondeling horen een omvangrijk Didactisch materialenpakket en een docentenhandleiding. Bij bij Begin vandaag 2 Schriftelijk hoort een docentenhandleiding. Alle onderdelen zijn los van elkaar te koop of samen als voordelig combipakket.
De kenmerken van de docentenhandleidingen van Begin vandaag 2:

zeer overzichtelijk
alle pagina’s uit het tekst- en werkboek met oplossingen en uitleg voor de docent bij elkaar
veel didactische tips
uitleg over het gebruik van het Didactisch materialenpakket (Mondeling)
kleurendruk
uitgebreide docentenwebsites met onder andere extra hulpmiddelen, extra oefeningen, de digitale tekst- en werkboeken en de transcripties

Het didactische materialenpakket van Begin vandaag 2 Mondeling bevat meer dan 1000 spelkaartjes, spelborden, kaarten enz. Deze elementen zijn essentieel om de methode optimaal te kunnen gebruiken. Ze bevorderen het zelfontdekkend leren en oefenen en de interactie in de groep. In de docentenhandleiding staat bij elke oefening beschreven hoe de koffer wordt ingezet.
Over deze serie
Deze succesvolle en moderne NT2-methode bevat functionele opdrachten waarmee cursisten de vier Vaardigheden in realistische situaties leren en oefenen.
Een belangrijk onderdeel in deze methode is de interactie. De cursist kiest bijvoorbeeld een of meer rollen, zoals werkzoekende, verkeersgebruiker of cursist en maakt de bijbehorende opdrachten. Die opdrachten zijn erop gericht de cursist in alledaagse situaties te laten communiceren. Begin vandaag leidt van niveau 0 naar het begin van niveau B1.

Kopen bij


€ 88,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463920209
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoeken
UitgeverUitgeverij Intertaal