Ga naar hoofdinhoud

Oefen vandaag B1- grammatica en oefeningen NT2

Beschrijving

Oefen vandaag B1 biedt handige grammaticale overzichten en oefeningen op B1-niveau om de vaak moeilijke structuren van het Nederlands te oefenen. Oefen vandaag B1 is een vervolg op Oefen vandaag A1-A2.
Oefen vandaag sluit uitstekend aan bij de methode Begin vandaag van Intertaal, maar kan ook naast elke andere NT2-methode worden gebruikt. Oefen vandaag is vooral een zelfstudiepakket. Cursisten kunnen op eigen tempo oefenen en zichzelf corrigeren dankzij de oplossingen achter in het boek.
Oefen vandaag kan ook klassikaal worden gebruikt. De vijf stappen om de overstap van invuloefening naar productie te maken, worden uitgelegd in de handleiding.
Oefeningen staan in stijgende moeilijkheidsgraad en vormen steeds een verhaal. Geen losse zinnen, wel een zinvolle context. Foto’s ondersteunen de verhaallijn en stimuleren cursisten om het verhaal mondeling en/of schriftelijk te reproduceren. De visuele kracht van foto’s is van onschatbare jade. Ze prikkelen het geheugen van de cursist.
Elk hoofdstuk is op dezelfde manier opgebouwd: titel, voorbeeldzin, grammatica-uitleg en oefeningen. Deze heldere structuur werkt erg herkenbaar.
In het register zijn grammaticale termen en verwijswoorden terug te vinden.
Ook beschikbaar bij B1:

  • Handleiding & Oefen vandaag B1–Grammatica en oefeningen NT2 (beveiligde pdf) ISBN 978 94 6392 0780
  • Website oefenvandaag.nl met digitaal lesmateriaal

Kopen bij


€ 17,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463920773
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal