Ga naar hoofdinhoud

¡Sí claro! nuevo 2.2 / 2.3 - B1 - Threshold 2/3 libro del alumno y de ejercicios

Beschrijving

Sí claro! – nuevo is de geactualiseerde versie van ¡Sí claro! De leergang is vernieuwd aan de hand van de vele reacties uit het onderwijsveld.

Het geïntegreerde tekst- en werkboek van dit vierde en laatste deel bevat twaalf unidades. Elke unidad in het tekstboekgedeelte wordt ingeleid door een startpagina die het onderwerp introduceert en de leerdoelen aangeeft. Elke unidad bestaat uit zes pagina’s met teksten en oefeningen. Belangrijke zinsconstructies en grammaticale onderwerpen worden in schema’s en in de kantlijn nader uitgelegd, zodat de stof makkelijk te bestuderen is. Vaak moeten de cursisten schema’s en regels zelf aanvullen of opstellen, zodat ze de grammaticale regels sneller en beter onthouden.

De unidades 4, 8 en 12 zijn Miradores, waarin de cursisten terugblikken op de voorgaande. Onderdelen van de leerstof worden herhaald en ook evalueren de cursisten hun vorderingen en de manier waarop ze Spaans leren.
Elke unidad bevat een Tarea final, een eindtaak, die steeds bestaat uit een werkstukje waarin de cursisten de verworven kennis moeten toepassen (bijvoorbeeld een taalspel spelen of een menukaart opstellen).

Elke unidad eindigt ten slotte met een overzichtspagina Comunicación, waar de cursisten de behandelde grammaticale onderwerpen en zinsconstructies terug kunnen vinden.

Met het werkboekgedeelte kunnen de cursisten het geleerde zelfstandig thuis of in de les oefenen. De unidades worden steeds afgesloten met een evaluerende test. Achter in het boek staan de oplossingen bij de oefeningen.
¡Sí claro! – nuevo biedt verder een grammatica- en werkwoordenoverzicht, de transcripties van de luisterteksten, een meertalige woordenlijst per les en een thematische woordenlijst.

De mp3's van zowel het tekstboek als het werkboek zijn gratis te downloaden van media.intertaal.nl. Het audiomateriaal is eveneens beschikbaar via de app Intertaal Augmented.

Kopen bij


€ 47,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463922487
TypeBoek