Ga naar hoofdinhoud

Leesboekenpakket Spaans - Onderbouw

Beschrijving

Niveau A1 - Deze set bestaat uit :

  • Fin de semana en Barcelona
    Niveau A1 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (21 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. In dit boek gaan ze een weekend naar Barcelona. Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

  • Salsa en Habana
    Niveau A1 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (21 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. In dit boek dansen ze salsa in La Habana. Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

  • Fiesta sorpresa en Chinchon
    Niveau A1 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (21 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. In dit boek vieren ze oma’s negentigste verjaardag. Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

Kopen bij


€ 29,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924412
TypeBoek

Publicatie

AuteurCorpas, Jaime Maroto, Ana
UitgeverIntertaal