Ga naar hoofdinhoud

Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités (+ online)

Beschrijving

Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités (+ online) onze nieuwe eentalige methode Frans.

Met Rencontres kunt je op verschillende manieren kennismaken met de Franstalige wereld. Alle hoofdstukken hebben dezelfde structuur en starten met een interessante inleidende pagina die het thema introduceert met authentieke documenten, foto's, teksten en audio.

Op deze eerste pagina van het hoofdstuk luister en lees je de eerste sleutelwoorden in de vorm van een woordwolk en kun je ze in je eigen tempo leren. In de Intertaal Augmented zie je de vertaling van de sleutelwoorden in het Nederlands en het Frans op je smartphone of tablet.

Het eerste en tweede deel van Rencontres bestaat uit een fysieke boek met een digitale online oefenomgeving ondersteund met Nederlandse instructies. Hier vind je nieuw oefenmateriaal welke aansluit bij het boek. Denk aan herhalingsoefeningen over woordenschat, sleutelzinnen en grammatica en oefeningen om in het onderdeel Rendez-vous te duiken.

Rencontres online stelt je in staat om zelfstandig verder te oefenen en de leerstof te verdiepen. Bovendien biedt de logica van onze online omgeving automatische begeleiding en correctie. De online oefeningen kunnen individueel of in groepsverband met een docent worden uitgevoerd.

Elk jaar zal Intertaal een nieuw deel brengen, de methode leidt uiteindelijk op tot B1.2 in vier delen, dit eerste deel leidt op tot A1.

Wil je graag een inkijkexemplaar? stuur ons even een berichtje op uitgeverij@intertaal.nl

Kopen bij


€ 52,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463926072
TypeBoek Met Licentie