Ga naar hoofdinhoud

Rencontres 2 guide du professeur

Beschrijving

Rencontres 2 guide du professeur hoort bij de nieuwe methode Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités (+ online) onze nieuwe eentalige methode Frans.

Met Rencontres kunt je op verschillende manieren kennismaken met de Franstalige wereld. Alle hoofdstukken hebben dezelfde structuur en starten met een interessante inleidende pagina die het thema introduceert met authentieke documenten, foto's, teksten en audio.

Op deze eerste pagina van het hoofdstuk luister en lees je de eerste sleutelwoorden in de vorm van een woordwolk en kun je ze in je eigen tempo leren. In de Intertaal Augmented zie je de vertaling van de sleutelwoorden in het Nederlands en het Frans op je smartphone of tablet.

Het eerste deel van Rencontres bestaat uit een fysieke boek met een digitale online oefenomgeving ondersteund met Nederlandse instructies. Hier vind je nieuw oefenmateriaal welke aansluit bij het boek. Denk aan herhalingsoefeningen over woordenschat, sleutelzinnen en grammatica en oefeningen om in het onderdeel Rendez-vous te duiken.

Rencontres online stelt je in staat om zelfstandig verder te oefenen en de leerstof te verdiepen. Bovendien biedt de logica van onze online omgeving automatische begeleiding en correctie. De online oefeningen kunnen individueel of in groepsverband met een docent worden uitgevoerd.

In Rencontres 2 guide du professeur vind je een duidelijke handleiding om als docent het maximale uit de methode te halen. Je ontvangt deze handleiding in dezelfde online omgeving als het online oefenmateriaal voor de cursisten je kan hier 18 maanden gebruik van maken.

Elk jaar zal Intertaal een nieuw deel brengen, de methode leidt uiteindelijk op tot B1.2 in vier delen, dit eerste deel leidt op tot A1.


Wil je graag een inkijkexemplaar? stuur ons even een berichtje op uitgeverij@intertaal.nl

Kopen bij


€ 12,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463926096
TypeLicentie