Ga naar hoofdinhoud

De leesbundel voor ouders en kinderen : Aandacht en Emotionele groei (5 delen)

Beschrijving

Nieuw in 2023

De leesbundel: Aandacht en Emotionele groei speciaal voor (jonge) kinderen

Deze 5-delige serie is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar. Speciaal ontwikkeld voor ouders en docenten. Gebruik deze leesboeken thuis en in de onderbouw (groep 1 tot en met 4) van de basisschool. De boeken bevat een diepere laag welke met name gericht is op emoties en verkenning van de (sociale) wereld.

De leesboekjes bevatten naast een leuke verhaal ook tips en trucs voor ouders en docenten Hoe kan je de thema's zo goed mogelijk benadrukken en waar leg je de juiste accenten. Door de praktische tips en oefeningen is dit een echt educatief leesboek.

  • Tobias de beer wil de maan van dichtbij zien (9789463926638)

Met dit boek, met als thema 'kunnen', begint een nieuwe collectie gericht op kinderen, met tips voor ouders, opvoeders en leerkrachten.
Het verhaal van Tobias de Beer leert het belang van het waarderen van prestaties, helpt kinderen het overwinnen van uitdagingen te waarderen en te geloven in hun eigen kunnen. Door het kind te prijzen wanneer hij iets bereikt, wanneer hij een moeilijkheid overwint, zult u zijn succesvolle acties positief versterken, en hem helpen zijn notie van bekwaamheid en self-efficacy te versterken.

Zelfvertrouwen

  • De pauw geeft vleugels aan plezier (9789463926621)

Een boek voor kinderen, maar ook voor ouders, opvoeders en leerkrachten. Een verhaal dat hen leert technologie niet alleen als vermaak te zien en dat laat zien dat de tijd die met technologie wordt doorgebracht zeer nuttig kan zijn voor de ontwikkeling van het leren, mits onder toezicht.

Bevorderen van gezond online gedrag

  • De kleine ster die van kleur verandert (9789463926645)

Een boek voor kinderen, maar ook voor ouders, opvoeders en leerkrachten. Een verhaal over de gezonde omgang met emoties, dat kinderen leert emoties te zien als iets normaals en natuurlijks en te begrijpen dat volwassenen ze ook voelen, zodat ze begrijpen dat het mogelijk is ze beter te leren beheersen.

Emoties en sociaal gedrag

  • De grote sprong van de egel Bernardo (9789463926652)

Een boek voor kinderen, en ook voor ouders/leerkrachten. Een verhaal over het belang van eigenwaarde en zelfbeeld dat kinderen leert hun verschillen te accepteren en te waarderen, met de hulp van volwassenen en vrienden.

Eigenwaarde en zelfbeeld

  • Het magische kussen van konijn Thomas (9789463926669)

Een boek voor kinderen, en ook voor ouders/verzorgers/leerkrachten, over het belang van goede slaaphygiëne - goed slapen - met de hulp van volwassenen om gezonde slaaproutines te bevorderen.

Goede nachtrust en slaaproutine

Kopen bij


€ 62,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463926676
TypeBoek