Ga naar hoofdinhoud

Dale al DELE Escolar A1

Beschrijving

Dale al DELE Escolar A1

Bereid je voor op het DELE Escolar A1-examen met deze bron, die 78 taken, 5 volledige proefexamens, een gedetailleerde beschrijving van de verschillende taken die deel uitmaken van het examen, advies over hoe de verschillende oefeningen met succes kunnen worden voltooid (inclusief hoe studenten met hun tijd, hoe en waar ze hun antwoorden moeten schrijven, en welke informatie ze moeten zoeken en verstrekken voor elke taak), een handige woordenlijst en zelfbeoordelingspagina's.

Inclusief gratis toegang tot het digitale boek op het Blinklearning platform (14 maanden looptijd zodra de code is geactiveerd). Gebruik het in uw persoonlijke of virtuele lessen.

Downloadbare MP3 audio voor de luistervaardigheidstest en de mondelinge uitdrukkingsvaardigheidstest (vragen van de interviewer). Audio beschikbaar op www.enclave-ele.com en in het Blinklearning digitale boek.

Extra materiaal op www.enclave-ele.com: antwoordbladen, oplossingen en transcripties.

Kenmerken

  • Het is het meest complete materiaal en vergelijkbaar met de officiële examens ter voorbereiding op de DELE-school.
  • Er kan in groepen of individueel aan worden gewerkt.
  • Bevat instructies en strategieën voor de verschillende tests en taken.
  • Het helpt de leerlingen om te weten wat ze te allen tijde moeten doen: hoe ze hun tijd moeten indelen, hoe en waar ze hun antwoorden moeten schrijven, hoe ze moeten lezen, luisteren en schrijven en welke informatie ze bij elke taak moeten zoeken of geven.
  • De auteurs ervan zijn docenten van het Instituto Cervantes en opleiders van DELE-examinatoren.

Spaans Examen A1 Jongeren DELE

Kopen bij


€ 35,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463927109
TypeBoek Met Licentie