Ga naar hoofdinhoud

Profesionales de la salud (B1-B2)

Beschrijving

Profesionales de la salud (B1-B2)

Profesionales de la salud is een communicatief eentalig handboek Spaans gericht op studenten die de taal willen leren op een specifiek gebied: gezondheid. Het handboek richt zich op niveau B1-B2 overeenkomstig het ERK.

  • Het boek bevat het leerlingenboek + het activiteitenboekje + een grammaticabijlage.

  • In elk van de acht lessen waaruit het handboek bestaat, worden vier actuele onderwerpen behandeld, waarbij de eenheid steeds begint met een mondelinge of schriftelijke inbreng die interactie tussen de studenten uitdaagt.

  • Naast de gespecialiseerde inhoud werkt het boek aan functionele, lexicale, grammaticale en culturele doelstellingen.

  • Elke les omvat het onderdeel "Patiëntenzorg" waarin de student een taak moet uitvoeren die een echte communicatieve situatie simuleert die moet worden opgelost met behulp van de in de eenheid geleerde inhoud.

  • De student is de hoofdrolspeler en het didactische voorstel zet de leerling aan tot verschillende communicatieve activiteiten waarbij hij niet alleen de taal leert kennen, maar ook leert gebruiken.

  • Profesionales de la salud (B1-B2) is gemaakt door auteurs die de certificeringsexamens kennen en ermee vertrouwd zijn. Dit handboek is ideaal om studenten te helpen zich voor te bereiden op het examen.

Spaans B1 B2 MBO HBO ZORG

Kopen bij


€ 35,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463927123
TypeBoek