Ga naar hoofdinhoud

Storytelling With Our Students

Beschrijving

Storytelling With Our Students nodigt je uit op een fascinerende en persoonlijke reis in het gezelschap van David Heathfield - een ervaren leraar en toegewijd verhalenverteller. Hij laat je kennismaken met de kunst van het vertellen van een verhaal zonder script, en geeft je de mogelijkheid om verhalen uit vele culturen naar de wereld te brengen.
levendig leven in uw taalonderwijs.
Verhalen vertellen bouwt zelfvertrouwen op, ontwikkelt taalvaardigheid, stimuleert spreek- en luistervaardigheid en verhoogt de motivatie en interactie.

• Leraren ontdekken de technieken om succesvolle verhalenvertellers te zijn.
• Leerlingen ontdekken dat ook zij verhalenvertellers kunnen zijn.
Het boek bevat verhalen van over de hele wereld - en concentreert zich op de verteltechnieken die het verschil zullen maken als je ze vertelt. Storytelling met onze studenten bevat drie onderscheidende delen die zich op hun beurt richten op theorie, praktijk en ontwikkeling: Deel A presenteert de geschiedenis van storytelling door eeuwen en culturen, en hoe het kan worden geïntegreerd in het onderwijs in het algemeen en taalonderwijs in het bijzonder. Deel B presenteert een schat aan verhalen, die allemaal vergezeld gaan van technieken om ze succesvol te vertellen. De drie hoofdstukken - De leraar als verhalenverteller , De leerling als verhalenverteller en Creatieve manieren om in en uit een verhaal te komen

  • aangeven dat er bij het vertellen van verhalen in de klas veel meer komt kijken dan op het eerste gezicht lijkt.
    Deel C presenteert verdere mogelijkheden voor degenen onder u die zich wagen aan de magische wereld van verhalen - en laat zien hoe Storytelling met onze studenten slechts het begin kan zijn van uw eigen persoonlijke reis.

Kopen bij


€ 39,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463927222
TypeBoek

Publicatie

AuteurDavid Heatfield
UitgeverUitgeverij Intertaal