Ga naar hoofdinhoud

Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités tableau numérique

Beschrijving

Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités tableau numérique hoort bij de nieuwe methode Rencontres 2 livre de l'élève + Cahier d'activités (+ online) onze nieuwe eentalige methode.

Om als docent in de klas op het digitaal bord te projecteren en om afstandsleren te vergemakkelijken is van Rencontres 1 livre de l'élève + Cahier d'activités naast de gewone versie op papier ook een digibordversie beschikbaar, uitsluitend voor de docent. De licentiecode verleent op het leerplatform BlinkLearning toegang tot de digitale versie van het boek en biedt verder:

alle audio- en videobestanden
een zoek- en bladerfunctie
een zoomfunctie
een markeerfunctie
de mogelijkheid om notities te maken en op te slaan
De licentie is 36 maanden geldig vanaf de dag van activatie.
De digibordversie is te gebruiken op pc, Mac, tablet en smartphone.

Over deze serie

Het eerste deel van Rencontres bestaat uit een fysieke boek met een digitale online oefenomgeving ondersteund met Nederlandse instructies. Hier vind je nieuw oefenmateriaal welke aansluit bij het boek. Denk aan herhalingsoefeningen over woordenschat, sleutelzinnen en grammatica en oefeningen om in het onderdeel Rendez-vous te duiken.

Rencontres online stelt je in staat om zelfstandig verder te oefenen en de leerstof te verdiepen. Bovendien biedt de logica van onze online omgeving automatische begeleiding en correctie. De online oefeningen kunnen individueel of in groepsverband met een docent worden uitgevoerd.

Met Rencontres 1 livre de l'élève + Cahier d'activités tableau numérique kan je het boek op interactieve wijze klassikaal presenteren met behulp van een digibord of smartboard.

Elk jaar zal Intertaal een nieuw deel brengen, de methode leidt uiteindelijk op tot B1.2 in vier delen, dit eerste deel leidt op tot A1.

Wil je graag een inkijkexemplaar? stuur ons even een berichtje op uitgeverij@intertaal.nl

Kopen bij


€ 29,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463927727
TypeLicentie