Ga naar hoofdinhoud

Lengua y comentario de texto

Beschrijving

Het boek bevat 10 hoofdstukken, onderverdeeld in:

Tekst en communicatie (hoofdstukken 1 en 6 tot 9) Bestudering van de tekst. Inhoud met betrekking tot tekstuele variëteit in relatie tot zowel discursieve modaliteit als gebruiksgebied.

Taalstudie (eenheden 2 tot 5 en 10) Grammatica. Studie van de taal en de sprekers en analyse van de linguïstische elementen die betrokken zijn bij de tekst en de uiting. Syntactische analyse neemt de vorm aan van de studie van de eenvoudige zin en wordt gepresenteerd in de samengestelde zin.
Kritisch commentaar (alle eenheden) Kennis. Methodologie voor de praktijk van begrijpend lezen en schriftelijke expressie. Tekstcommentaar. Ten minste 2 per unit. Analyse, interpretatie en persoonlijke evaluatie van mediateksten.
Tekstcommentaar opgelost (hoofdstukken 1 en 6). Het tekstcommentaar, dat het begrip van de techniek van commentaar vergemakkelijkt, dient als model.

Stap voor stap leren en onthouden (alle eenheden) Eenvoudige uitleg om oefeningen op te lossen en synthetische schema's van de inhoud van de eenheid als studie- en revisiegids. Dit versterkt de competentie van leren leren.
Gebruik je talent (eenheden 1 tot 8) Voorstellen voor aantrekkelijke individuele en coöperatieve onderzoeksprojecten om met name de competenties leren leren, informatieverwerking en digitale competentie, en sociale en burgerschapscompetentie te ontwikkelen.

Op de website vind je:

  • Bijlage bestaande uit diverse werkbladen en samenvattingen over spelling, affixen en wortels, interpunctie, morfologie en stilistiek van het werkwoord en literaire bronnen.
  • Samenvattend boekje ter voorbereiding op de EBAU.
  • 10 zelfbeoordelingen over de inhoud van de unit.

Dit handboek ontwikkelt een globale methode gericht op het verwerven van kennis en basisvaardigheden door de student, waarbij de verschillende gebieden van het vak samenkomen: studie van de grammatica, tekstuele analyse, uitwerking van eigen teksten in verschillende toepassingen, kritische interpretatie en creatieve productie.

Kopen bij


€ 51,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463927970
TypeBoek