Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Taalrecht 2.3 schriftelijk leerwerkboek

  Beschrijving

  Nieuw TaalRecht 2 is een eigentijdse én actuele methode voor NT2 richtgraad 2 van de CVO’s. Het is een communicatief-visuele reeks met nadruk op taalhandelingen, differentiatie en zelfredzaamheid. De reeks werd geschreven door mensen uit de dagelijkse klaspraktijk en beantwoordt dan ook helemaal aan de noden van docenten en cursisten. De uitgaven voor richtgraad 2 werden opgebouwd rond lotgenoten en nieuwe Belgen. Ze zijn volledig afgestemd op de nieuwe opleidingsprofielen.
  Aparte leerwerkschriften voor de mondelinge en schriftelijke modules
  Heldere structuur en duidelijke nummering
  Talloze opties voor differentiatie, zowel in het boek als online
  Per boek 10 thema’s met communicatieve werkvormen
  Met veel voorbeelden en splinternieuw fotomateriaal in een frisse lay-out
  Wat verandert er in Nieuw TaalRecht 2?
  • We actualiseren alle thema’s, voegen meer voorbeelden toe én zorgen voor nieuw fotomateriaal in een frisse lay-out. Door de heldere structuur en een duidelijke nummering kunnen je cursisten ook makkelijker zelfstandig leren.
  • We voorzien meer differentiatie in de thema’s met gele (verdieping) en blauwe (remediëring) oefeningen achteraan elk thema. Doorheen de thema’s plaatsen we plus-oefeningen voor snelle cursisten. Bovendien zorgen we voor extra opdrachten op het online leerplatform iDiddit.
  • In de boeken vind je vooraan een overzicht van de leerlijnen, een taalpaspoort en een taalportfolio met de verschillende rollen die een cursist kan opnemen.
  • Achteraan vind je een overzicht van de grammatica in het boek, een werkwoordenlijst, de uitgeschreven luisterteksten van de mondelinge editie en de correctiesleutel voor de blauwe en gele oefeningen.
  • In het bordboek vind je voortaan alle oplossingen, ook bij de mondelinge editie!
  • Jij en je cursisten hebben makkelijk toegang tot het audiovisueel materiaal: je scant met je smartphone de pagina in je boek en krijgt meteen het relevante audiovisueel materiaal te zien.
  • Digitale flashcards om de woordenschat te oefenen.

  Kopen bij


  € 20,95

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789464705966
  TypeBoek

  Publicatie

  UitgeverJ.van In