Ga naar hoofdinhoud

opSTAP Pools Boek + online

Afbeelding van opSTAP Pools Boek + online

Beschrijving

opSTAP Pools is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek en het online materiaal maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Poolse taal. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van het Pools. Hierdoor kunnen cursisten algauw eenvoudige zinnen formuleren.
Het boek bevat tien lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over begroeten en de Poolse keuken. Verder bevat het boek een Pools-Nederlandse woordenlijst en een overzicht van de basisgrammatica. De antwoorden op de oefeningen zijn te vinden op de website. Hierdoor is deze cursus geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor Studiehulp.

Wie zich met deze cursus voorbereidt op een reis naar Polen, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. Powodzenia! Succes!

Je kunt aan de slag met het online studiemateriaal bij dit boek.

www.coutinho.nl/opstappools
o audio
o antwoorden

Drs. Hanna 't Hart-Waślicka was beëdigd vertaler. Tot haar overlijden in 2013 was ze een gedreven taal- en cultuurdocent Pools, Russisch en NT2. Ze werkte onder meer voor het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam, voor het ROC in Utrecht en als zelfstandige voor managers en diplomaten.

Kopen bij


€ 27,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046906798
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurHart-Waslicka
UitgeverUitgeverij Coutinho