Ga naar hoofdinhoud

Spreken op B1

Afbeelding van Spreken op B1

Beschrijving

Spreken op B1 is bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen Nederlands als tweede taal (Nt2) programma I. Daarnaast kunnen ook andere Nt2-cursisten hun spreekvaardigheid trainen en verbeteren met de aanwijzingen, tips en oefeningen in dit boek.
Spreken en gesprekken voeren in een nieuwe taal is lastig. Veel mensen voelen zich onzeker. Is mijn uitspraak wel goed? Is mijn zinsbouw in orde? Kies ik wel de juiste woorden? Dat lijkt in het begin een onmogelijke taak, maar je leert het door veel en efficiënt te oefenen.
Natuurlijk zorgt een examen voor extra spanning, maar met Spreken op B1 kun je je in ieder geval goed voorbereiden. Je krijgt een idee van wat belangrijk is tijdens het examen, je krijgt tips over hoe je de opdrachten kunt aanpakken en er zijn veel mogelijkheden om te oefenen.
De spreekoefeningen uit het boek kunnen ook online gedaan worden. Je kunt de situaties beluisteren, je reactie inspreken en terugluisteren en een voorbeeldreactie beluisteren. Qua niveau, omvang en opbouw lijken de opdrachten op die uit het onderdeel Spreken van het Staatsexamen Nt2 programma I.
Als je klaar bent met Spreken op B1, weet je wat je bij het examen kunt verwachten en wat je precies moet doen. Zo kun je vol vertrouwen examen gaan doen.

Kopen bij


€ 29,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789089533524
TypeBoek

Publicatie

AuteurOlie
UitgeverBoom Distributie Centrum