Ga naar hoofdinhoud

Prenons la parole tekst-/werkboek + audio-cd

Beschrijving

Conversatiecursus Frans op niveau A2/B1. De cursisten verbeteren met deze cursus hun spreekvaardigheid en luistervaardigheid.

Prenons la parole is een conversatiecursus Frans op niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader. De cursisten verbeteren met deze cursus hun spreekvaardigheid en luistervaardigheid. Ze wisselen ervaringen en interesses uit met een medecursist of met de hele groep. Daarnaast wordt de Woordenschat geactiveerd of uitgebreid en worden veelgebruikte structuren en zinswendingen ingeslepen.

Het tekst-/werkboek bestaat uit vijf modules: Moi et les autres, Modes de vie, Loisirs et vacances, Nature et technique en Vie privée. Elke module is onderverdeeld in vier thema’s. De thema’s kunnen in willekeurige volgorde worden ingezet. Elk thema staat op een dubbele pagina. Boven aan de pagina staan relevante taalhandelingen uit het dagelijks leven. Een thema biedt gespreksstof voor zo’n 90 minuten en eindigt met een taakgerichte opdracht. Elke module eindigt met een overzicht van de verworven vaardigheden. Bij elk thema horen Fiches met rollenspelen die kunnen worden ingezet binnen een thema of onafhankelijk van een thema. Ze staan bij de betreffende oefeningen aangegeven met een symbool. Achter in het boek staan de transcripties van de luisterteksten en een alfabetische woordenlijst Frans – Nederlands. Het geluidsmateriaal en de oplossingen van de gesloten oefeningen kunnen gratis worden gedownload.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789460302039
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal