Ga naar hoofdinhoud

Van Dale Grammatica Engels

Afbeelding van Van Dale Grammatica Engels

Beschrijving

Een glashelder overzicht van de Engelse Grammatica op elk niveau. Een glashelder overzicht van de Engelse Grammatica op elk niveau

De Van Dale Grammatica Engels geeft je een compleet overzicht van de Engelse Grammatica. De onderwerpen worden behandeld op verschillende taalniveaus, zodat je de Grammatica kunt bestuderen op het niveau dat bij je past. Door de presentatie in duidelijke tabellen is deze Grammatica overzichtelijk en handig. Zelfs de moeilijkste onderwerpen worden begrijpelijk!Grip op Grammatica

  • Presentatie in duidelijke tabellen
  • Indeling in niveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK)
  • Duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau C1
  • Elk niveau een eigen kleur voor optimale herkenning
  • Heldere voorbeeldzinnen die passen bij het ERK-niveau
    De Van Dale Grammatica's zijn geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan hogescholen of universiteiten en taalcursisten. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.Ook verkrijgbaar:
  • de Van Dale WerkwoordGrammatica's, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
  • de Van Dale Oefenboeken Grammatica, om zo veel te oefenen als nodig is om de Grammatica foutloos te leren gebruiken. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Kopen bij


€ 26,00

Tussen 3 en 25 werkdagen geleverd


Specificaties

ISBN/EAN9789460773631
TypeBoek

Publicatie

AuteurHoof
UitgeverVan Dale Uitgevers