Ga naar hoofdinhoud

Secrétariat.com

Afbeelding van Secrétariat.com

Beschrijving

Eentalig leerboek en oefenboek Frans voor mensen die zich bezighouden met secretariële werkzaamheden, of studeren in deze richting.

Doelgroep Cursisten met kennis van het Frans op niveau A1–A2 of voor mensen die zich bezighouden met secretariële werkzaamheden, of studerend aan een opleiding in deze richting.

  • eentalig leer- en oefenboek
  • richt zich op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in realistische situaties
  • geschikt voor in de les of voor zelfstudie

Secrétariat.com is geschikt voor cursisten met kennis van het Frans op niveau A1–A2. Het boek kan bijvoorbeeld gebruikt worden door secretaresses en managementassistenten, maar ook door studenten van een secretariële opleiding.Het boek bestaat uit vijf chapitres. Ieder chapitre heeft een thema, zoals Je fais circuler l'information dans l'entreprise en Je communique avec les partenaires extérieurs.Elk chapitre bestaat uit korte informatieve teksten en uit oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat en ter uitbreiding van kennis over het vakgebied. De vele invuloefeningen zorgen ervoor dat de leerstof beter beklijft.Illustraties met aanduidingen van nieuwe woordenschat zorgen ervoor dat de stof sneller en makkelijk te begrijpen en beter te onthouden is. Achter in het boek zijn een begrippenlijst (Lexique du Secrétariat) en de corrigés opgenomen.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789462932852
TypeBoek

Publicatie

AuteurDaill
UitgeverUitgeverij Intertaal