Ga naar hoofdinhoud

Fairway new 3 handleiding

Afbeelding van Fairway new 3 handleiding

Beschrijving

Methode Engels met een duidelijke structuur, veel herhaling en extra grammaticaoefeningen direct na de uitleg.

Bij elk deel van Fairway new hoort ook een handleiding voor docenten.De handleiding is Engelstalig en geeft aanwijzingen voor het gebruik van het tekst-/werkboek, didactische aanwijzingen bij de lessen, oplossingen van alle oefeningen uit het tekstboekgedeelte, extra oefeningen en extra kopieerbaar materiaal.

Over deze serie

nieuwe editie van de succesvolle, driedelige methode Fairway

  • nieuwe lay-out van het tekst-/werkboek
  • geactualiseerde teksten en foto’s
  • extra grammaticaoefeningen direct na de uitleg
  • levendige lessen waarbij de cursist in het middelpunt staat
  • duidelijke structuur
  • zekerheid door middel van veel herhaling
  • overzichtelijk aanbod van nieuw taalmateriaal
  • actuele weergave van de Engelssprekende wereld
  • geïntegreerd tekst-/werkboek inclusief mp3’s
  • voor beginners tot halfgevorderden

Fairway new is de nieuwe editie van de succesvolle methode Fairway. De lay-out van Fairway new is aangepast aan de huidige tijd met frisse kleuren en nieuwe foto’s. Veel illustraties zijn vervangen door duidelijke foto’s. De teksten zijn geactualiseerd en er zijn extra oefeningen toegevoegd. In elke Grammar Box volgt na de uitleg meteen een oefening. Het onderdeel Reading for fun is in Fairway new opgenomen in het tekstboekgedeelte, zodat het in de les geïntegreerd kan worden. In het werkboekgedeelte zijn Key Words opgenomen met de belangrijkste woorden uit de unit. Er is ruimte opengelaten om de vertaling in te vullen. Na elke drie units volgt een Review unit met oefeningen voor in de les en spelletjes. De Self-checks staan op fairway-online.nl.

Fairway new laat de cursist op een rustige en onderhoudende wijze kennis maken met de Engelse taal. De methode leidt in drie delen naar niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Fairway new gaat uit van drie pijlers: clarity, security en success.

Clarity door de duidelijke structuur van de units. Nieuw taalmateriaal wordt overzichtelijk gepresenteerd door middel van speech bubbles (taalhandelingen). Grammatica wordt overzichtelijk gepresenteerd in een groen kader en er staan duidelijke infokaders met tips, verwijzingen en woordenschat.

Security door herhaling bij elke nieuwe stap, veel oefeningen en Self-checks.

Success doordat de cursisten snel resultaat zien. De mondelinge communicatie wordt bevorderd door veel opdrachten in tweetallen of in groepjes.

Kopen bij


€ 22,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462937871
TypeBoek

Publicatie

AuteurGallasch
UitgeverUitgeverij Intertaal