Ga naar hoofdinhoud

Absolute Financial English course book + audio CD

Afbeelding van Absolute Financial English course book + audio CD

Beschrijving

Eentalige methode Engels op B2/C1-niveau voor mensen die werken in de financiële sector of een opleiding in die richting volgen.

  • eentalige leergang Engels voor jongeren en volwassenen die werkzaam zijn in de financiële sector of een opleiding in die richting volgen
  • bereidt voor op het Cambridge ESOL International Certificate in Financial English (ICFE)
  • geschikt gevorderden, voor zelfstudie of voor in de klas

Het tekst-/werkboek bestaat uit 10 thematische units, goed voor ongeveer 60 uur aan lesmateriaal: Introduction to ICFE, The Financial Environment, Accounting Systems, Company Performance, Auditing, Ethics, Fraud, Banking, Insurance en Bankruptcy. Elke unit is verdeeld in vier delen, die telkens een van de vier Vaardigheden behandelen: Reading, Listening, Speaking en Writing. Het Cambridge ICFE-examen is op dezelfde manier ingedeeld in deze vier Vaardigheden. Elk van deze veertig delen bestaat uit een Skills section en een Exam Focus section, dus zowel taalfuncties als specifieke Vaardigheden voor het examen worden geoefend. Een inleidend hoofdstuk geeft gedetailleerde uitleg over het ICFE-examen.
Achter in het boek zitten de oplossingen van de oefeningen en de transcripties van de luisterteksten. Het boek bevat een ingelegde audio-cd met de luisterteksten.

Over deze serie
Absolute English is een serie boeken met audio-cd om specifieke zakelijke Vaardigheden te trainen. De serie is geschikt voor cursisten op B2-C1 niveau en bestaat uit drie titels: Absolute Banking English, Absolute Financial English, en Absolute Legal English.
De boeken zijn geschikt voor zelfstudie of om in de klas te gebruiken.

op=op Tijdelijk extra voordelig

Kopen bij


€ 37,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462938830
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurPratten
UitgeverUitgeverij Intertaal