Ga naar hoofdinhoud

Aula internacional plus 1 libro del alumno

Afbeelding van Aula internacional plus 1 libro del alumno

Beschrijving

Actiegerichte, eentalige methode Spaans voor jongeren en volwassenen voor klassikale lessen. Goede balans tussen begrijpen, doen en samenwerken.

De curso de español van Aula internacional – nueva edición bestaat uit tien unidades van elk vijf onderdelen en leidt naar niveau A1.

Het eerste onderdeel, Empezar, bestaat uit een dubbele pagina met oefeningen en laat de cursisten kennismaken met de leerdoelen en de nieuwe woorden van de unidad.

Comprender biedt voornamelijk lees- en luisteroefeningen.

Het onderdeel Explorar y reflexionar bestaat uit vier pagina’s met oefeningen waarbij de cursisten met behulp van de docent inzicht krijgen in de taalhandelingen en grammaticale structuren. Ook bevat dit onderdeel een grammaticaoverzicht.

In Practicar y comunicar staan activiteiten die de cursisten in staat stellen de taal in een betekenisvolle context te plaatsen. Eén of meerdere eindtaken zetten de cursisten aan tot het oefenen van de mondelinge communicatie in een realistische setting, zoals het samenstellen van een dagmenu of het organiseren van een feest. Alle Vaardigheden komen aan bod, waarbij de nadruk ligt op spreken.

In het laatste onderdeel, Viajar, wordt in twee pagina’s de kennis van de Spaanstalige cultuur uitgebreid aan de hand van interessante teksten, authentiek beeldmateriaal en oefeningen. Dit onderdeel bevat in de nieuwe editie een video-opdracht en een pagina meer dan in de vorige editie.

Daarnaast bevat het boek de volgende onderdelen:

  • Más ejercicios: dit is het werkboekgedeelte. Het biedt vele oefeningen voor het zelfstandig of klassikaal oefenen en herhalen van de stof. In de nieuwe editie staan meer oefeningen, meer luistermateriaal, internetoefeningen en Sonidos y letras, waarin aandacht wordt besteed aan spelling en uitspraak (klemtoon, intonatie, ritme)
  • Más gramática: dit is een uitgebreid grammaticaoverzicht, waarin de behandelde grammaticale thema’s worden herhaald. Dit onderdeel bevat ook een overzicht van werkwoordsvervoegingen;

Kopen bij


€ 38,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463921565
TypeBoek

Publicatie

AuteurGarmendia
UitgeverUitgeverij Intertaal