Ga naar hoofdinhoud

AGENCIA ELE - Nueva edición 5 libro de clase + licencia digital

Afbeelding van AGENCIA ELE - Nueva edición 5 libro de clase + licencia digital

Beschrijving

Het vijfde deel van deze eentalige en taakgerichte leergang voor volwassenen leidt naar niveau B2.2 van het ERK. 
Het libro de clase telt 8 unidades. Elke unidad begint met een openingspagina waarin de leerdoelen worden gepresenteerd en bestaat uit:

Observa: 2 à 3 pagina’s ter activering van de voorkennis en ter voorbereiding op de nieuwe leerstof; eindigt telkens met het stripverhaal Agencia ELE waarin de taalhandelingen worden gepresenteerd;
Practica: ca. 8 pagina’s met taken om de grammaticale structuren te consolideren en te oefenen met de verschillende Vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en gesprekken voeren) ;
Amplía: leerstrategieën en taken in een (inter)culturele context

Achter in het boek zijn diverse bijlagen opgenomen: extra lees- en spreekopdrachten bij de thema’s die in de unidades behandeld worden (contextos), een overzicht van de behandelde grammatica en woordenschat, een werkwoordenlijst, een eentalige woordenlijst en de transcripties van het luistermateriaal. Aan de hand van een code vooraan in het boek heb je gedurende 1 jaar na activatie toegang tot de digitale leeromgeving. Het audiomateriaal is gratis te downloaden.
Over deze serie
Doelgroep Beginners.

eentalige methode Spaans voor volwassenen
herziene editie van Agencia ELE

gebaseerd op het principe van taakgericht leren
overzichtelijke en gestructureerde opzet

Agencia ELE - nueva edición bestaat uit de delen: A1, A2, een gecombineerd deel Básico (A1 + A2), B1, B2.1 en B2.2. Elk deel van Agencia ELE - nueva edición bevat een libro de clase en een libro de ejercicios. Het audiomateriaal is gratis te downloaden.

Kopen bij


€ 35,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463921749
TypeBoek

Publicatie

AuteurGil
UitgeverUitgeverij Intertaal