Ga naar hoofdinhoud

Kompass DAF B2.1 Kurs- und Übungsbuch

Afbeelding van Kompass DAF B2.1 Kurs- und Übungsbuch

Beschrijving

Methode Duits met nadruk op praktische vaardigheden voor studie en beroep zoals duidelijk communiceren, argumenteren, presenteren en bemiddelen.

Kompass DaF B2.1 is een Kurs- und Übungsbuch Duits voor studie en beroep met online-audio en -video voor (jong)volwassenen.

Methode met nadruk op het aanleren van praktische Vaardigheden voor studie en beroep zoals duidelijk communiceren, overtuigend argumenteren, presenteren en bemiddelen.

Na elke les een overzichtelijke examentraining als voorbereiding op onder andere het Goethe-Zertifikat B2 en Telc Deutsch B2.
Online-aanbod: audio en video, woordenschattrainer, aanvullende examenopdrachten, tests en extra oefenmateriaal.
Het Kurs- und Übungsbuch bestaat uit vijf Lektionen, onderverdeeld in vier rubrieken (A, B, C, D). In elke rubriek van het Kursbuch-deel komt een vaardigheid aan bod (lezen, schrijven, spreken of luisteren) gecombineerd met een extra competentie, bijvoorbeeld mondeling stelling nemen, gestructureerde notities maken, klachten analyseren en verwoorden, statistieken interpreteren of een videoboodschap opstellen. De online beschikbare video’s met authentieke interviews en reportages dienen als verdieping van de besproken thema’s. Aan het einde van elke les volgen vier pagina’s examentraining. In het Übungs-deel worden de grammatica, woordenschat en Vaardigheden verder geoefend.Achter in het boek zijn een overzicht van Redemittel, een grammaticaoverzicht en de oplossingen van de oefeningen opgenomen.

Kopen bij


€ 27,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463921930
TypeBoek

Publicatie

AuteurBraun
UitgeverUitgeverij Intertaal