Ga naar hoofdinhoud

Leesboekenpakket Duits - Onderbouw

Beschrijving

Niveau A1/A2 - Deze set bestaat uit :

  • Der Schatz von Hiddensee
    Niveau A1 - De verhalen in de serie Stadt, Land, Fluss... sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren. In de boekjes beleven jongeren allerlei spannende avonturen. Elk deel speelt in een bepaalde streek in Duitsland, zoals op het eiland Hiddensee, in het Münsterland en Weimar. Op de eerste pagina’s wordt relevante informatie gegeven over de streek, zoals het aantal inwoners, de hoofdstad, de toeristische trekpleisters en de culinaire specialiteiten. In de verhalen komen de geografie, de cultuur en het taalgebruik van de streek aan bod. Zo verdiepen jongeren spelenderwijs hun kennis van Duitsland en van de Duitse taal. Elk boek eindigt met een quiz met oplossingen. In dit boek: Uit een museum op een Noord-Duits eiland wordt een kostbaar gouden juweel gestolen. Annika en Nora gaan achter de dief aan.

  • Gefahr am Strand
    Niveau A1 - De verhalen in de serie Stadt, Land, Fluss... sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren. In de boekjes beleven jongeren allerlei spannende avonturen. Elk deel speelt in een bepaalde streek in Duitsland, zoals op het eiland Hiddensee, in het Münsterland en Weimar. Op de eerste pagina’s wordt relevante informatie gegeven over de streek, zoals het aantal inwoners, de hoofdstad, de toeristische trekpleisters en de culinaire specialiteiten. In de verhalen komen de geografie, de cultuur en het taalgebruik van de streek aan bod. Zo verdiepen jongeren spelenderwijs hun kennis van Duitsland en van de Duitse taal. Elk boek eindigt met een quiz met oplossingen. In dit boek: Toni, 15 jaar oud, verheugt zich op de zomervakantie. Surfen aan het strand van Sankt Peter-Ording.

  • Spannende tour im Schwarzwald
    Niveau A2 - De verhalen in de serie Stadt, Land, Fluss... sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren. In de boekjes beleven jongeren allerlei spannende avonturen. Elk deel speelt in een bepaalde streek in Duitsland, zoals op het eiland Hiddensee, in het Münsterland en Weimar. Op de eerste pagina’s wordt relevante informatie gegeven over de streek, zoals het aantal inwoners, de hoofdstad, de toeristische trekpleisters en de culinaire specialiteiten. In de verhalen komen de geografie, de cultuur en het taalgebruik van de streek aan bod. Zo verdiepen jongeren spelenderwijs hun kennis van Duitsland en van de Duitse taal.  Elk boek eindigt met een quiz met oplossingen. In dit boek: Tijdens een fietstocht door het Zwarte Woud zien Tobias en Max een auto uit het bos rijden. Daarna doen ze een spannende ontdekking.

Kopen bij


€ 26,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924399
TypeBoek

Publicatie

AuteurWagner, A.M.
UitgeverIntertaal