Ga naar hoofdinhoud

Nuovo Espresso 4 libro dello studente e esercizi

Beschrijving

Nuovo Espresso 4- 9789463924504
Eentalige, communicatieve en zeer overzichtelijke methode Italiaans. Cursisten leren de taal snel en efficiënt in te zetten in realistische situaties.
Doelgroep: jongeren en volwassenen
Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader. ??Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen.
Deze versie van Nuovo espresso 3 (B1) bevat het geïntegreerd tekst- en werkboek
Het e-book is geschikt voor gebruik op PC, Mac, tablet en smartphone.
De beschrijving van de opbouw en indeling van het tekst- en werkboek vindt u bij de andere versies van dit deel.
Over deze serie
Doelgroep: Jongeren en volwassenen.
Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader.Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen.
Nuovo Espresso bestaat uit:
• een geïntegreerd tekst- en werkboek
• verkrijgbaar met of zonder een begeleidende dvd-rom (voor deel 1, 2 en 3)
• een docentenhandleiding
• een oefenboekje (Esercizi supplementari) met extra oefenmateriaal
.
Op de website almaedizioni.it/minisiti/nuovo-espresso zijn aanvullende oefeningen (esercizi on line) en woordenlijsten (glossari) voor de cursist te vinden.
.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789463924504
TypeBoek