Ga naar hoofdinhoud

Nuevo Diverso Español B cuaderno de ejercicio + digital

Beschrijving

Oefenboek dat de Nuevo Diverso Español B- handleiding vergezelt , voor International Baccalaureate (Spaanse B) en Baccalaureate- studenten (niveau B1-B2).
Zijn benadering die de integrale vorming van de student door kritisch denken aanmoedigt en die aandacht besteedt aan waarden en attitudes, diversiteit, onderzoek, actie en reflectie op de wereld om ons heen en op het leren zelf.
Nieuwe herziene en uitgebreide editie om de inhoud van het studentenboek binnen en buiten de klas te oefenen.
Inclusief interactieve digitale licentie in de 1-jarige gedrukte editie.
Nieuw divers Spaans B werkboek bestaat uit 9 eenheden. Elke eenheid ontstaat rond een concept (diversiteit, coëxistentie, enz.) en bevat:
• Oefeningen om de inhoud die in het boek van de student wordt gepresenteerd te consolideren, waarbij ook aan begrip en mondelinge en schriftelijke uitdrukking wordt gewerkt.
• Elke unit bevat ook drie secties: " Meer lexicon " om uw woordenschat te versterken; " Videoblog " met oefeningen voor het bekijken van de video's en een gedeelte " Assessment " met een test om hun taalkennis, begrip en mondelinge productieactiviteiten te beoordelen, evenals een activiteit om hun voortgang te beoordelen.
• Het gedeelte "Meer grammatica" met uitleg en oefeningen met onderwerpen op een hoger niveau voor studenten die zich willen verdiepen in meer geavanceerde grammatica.
Downloadbare audio in het downloadgedeelte voor zowel de student als de docent.
De auditietranscripties zijn opgenomen aan het einde van het notitieboekje

Kopen bij


€ 24,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924542
TypeBoek Met Licentie

Publicatie

Auteuronbekend
Uitgeveronbekend