Ga naar hoofdinhoud

Vitamina B2 libro del alumno

  Beschrijving

  Tekstboek voor jonge en volwassen lerenden, niveau B2 volgens het ERK dat het volgende biedt:
  • Universele en gevarieerde thema's die interactie en communicatieve uitwisseling tussen studenten stimuleren en tegelijkertijd multiculturele kennis bevorderen.
  • Echte geschreven en auditieve teksten die nadenken over een verscheidenheid aan onderwerpen en integratie van de accenten en cultuur van Latijns-Amerika.
  • Focus op interactie, op een gevarieerde tekstuele typologie en op het lexicon.
  Het bestaat uit 12 eenheden en elk van hen bevat:
  • EEN COVER, die bestaat uit een artistieke foto die interesse in eenheid suggereert en uitnodigt om interesse te wekken. Introduceer de onderwerpen en inhoud en voeg afbeeldingsgerelateerde vragen toe.
  • DRIE SECTIES die het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken behandelen; eenvoudige grammatica- en communicatietabellen die verwijzen naar een afsluitende appendix met uitgebreidere uitleg en oefeningen; Uitspraak en spelling met activiteiten.
  • IN ACTIE: een laatste pagina met interessante taken die de productie van mondelinge en schriftelijke teksten stimuleren door de integratie van vaardigheden aan te moedigen. Daarnaast biedt het een gevarieerde typologie van DELE ACTIVITEITEN, vergelijkbaar met die van het DELE B2-examen.
  • REVISIE / REFLECTIE: elke drie eenheden, met herhalingsspellen om de voortgang van de leerlingen te beoordelen en zelfevaluatie aan te moedigen.
  Aan het einde van het boek is er een bijlage met activiteiten in tweetallen, een bijlage met grammatica en communicatie en meer activiteiten, een verklarende woordenlijst en de transcripties van de audities.

  Gratis digitale licentie van een jaar inbegrepen in de gedrukte editie. Digitale versie ook apart verkrijgbaar voor docent en student.
  Authentieke VIDEO'S op YouTube met exploitatiesuggesties en downloadbare activiteiten.
  Didactische gids en audio's beschikbaar in het downloadgedeelte van de website.

  Kopen bij


  € 39,95

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789465040448
  TypeBoek

  Publicatie

  AuteurEva Casarejos e.a
  UitgeverSociedad General Espanol Lib