Ga naar hoofdinhoud

Vitamina básico libro del alumno

  Beschrijving

  Tekstboek voor jonge en volwassen lerenden, niveaus A1 en A2 volgens het ERK, dat het volgende biedt:
  • Universele en gevarieerde thema's die interactie en communicatieve uitwisseling tussen studenten stimuleren en tegelijkertijd multiculturele kennis bevorderen.
  • Echte geschreven en auditieve teksten die nadenken over een verscheidenheid aan onderwerpen en integratie van de accenten en cultuur van Latijns-Amerika.
  • Focus op interactie, op een gevarieerde tekstuele typologie en op het lexicon.
  Dit volume bestaat uit 18 eenheden en elk van hen bevat:
  • EEN COVER, die bestaat uit een artistieke foto die interesse in eenheid suggereert en uitnodigt om interesse te wekken. Introduceer de onderwerpen en inhoud en voeg afbeeldingsgerelateerde vragen toe.
  • DRIE SECTIES die het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken behandelen. Het bevat eenvoudige grammatica- en communicatietabellen die verwijzen naar een eindbijlage met uitgebreidere uitleg en oefeningen, en een gevarieerde typologie van DELE-activiteiten die vergelijkbaar zijn met die van de DELE A1- en A2-examens.
  • IN ACTIE: een laatste pagina met interessante taken die de productie van mondelinge en schriftelijke teksten stimuleren door de integratie van vaardigheden aan te moedigen.
  • Aan het einde van het boek is er een bijlage met: revisies om de twee eenheden met spelletjes voor de klas, activiteiten in tweetallen, een bijlage met grammatica en communicatie met meer activiteiten, een woordenlijst en drie transcripties van audio's om activiteiten op te lossen.
  • In het downloadgedeelte kan de student de sectie REFLECTIE (om de twee eenheden) vinden, met een leerdagboek dat tot doel heeft hem te helpen nadenken over wat hij heeft geleerd en dit in te voegen als een essentieel onderdeel van de gewerkte eenheden.
  Authentieke VIDEO'S op ons YouTube-kanaal met exploitatiesuggesties en downloadbare activiteiten.
  Downloadbare audio en transcripties in de downloadsectie. De didactische gids en audio's zijn ook beschikbaar.
  Jaarlijkse digitale licentie inbegrepen in de gedrukte editie.

  Kopen bij


  € 43,95

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789465040462
  TypeBoek

  Publicatie

  AuteurRodriguez e.a